3/26/2012

Rose Queen

Nebudu lhát a na rovinu řeknu, že tenhle balistik si už nikdy nekoupim. Není to z toho, že by neměl hezkou barvu, po koupeli z těla nevoněl nebo vysušil pokožku, ale ta "vůně" je příšerná. Absolutně ji nemůžu vystát a strašně mě to mrzí, protože při porovnání s ostatními balistiky, které na těle skoro nevoní se objevil konečně nějaký balistik s vůní, kterou za boha nemůžete z kůže setřást. Růže cítím, ale jak kdyby to byl osvěžovač na záchod a ta vůně se mi opravdu hnusí, je na mě moc silná a moc květinová (určitě si ji ale jděte očuchat, protože mám jinej rypáček než vy, někomu se to líbí, ale mně prostě ne). Možná bych té vůni na chuť jednou přišla, ale už to raději nebudu riskovat. Voda byla příjemně narůžovělá a kytičky ve vodě byly taky moc roztomilý (ani moc neotravovaly). Ale po koupeli se na mně ta vůně držela opravdu jak klíště, připadalo mi jako kdybych stále seděla ve vaně. Nejhorší na tom bylo to, že jsem se té vůně nezbavila až do rána. Takže Rose Queen už opravdu ne.
S porovnáním s větším balistikem je Rose Queen opravdu mrňavá

3/25/2012

Rozhovor s Angel - angellovely-things.blogspot.com

Určitě vám Angel nemusím moc představovat, protože ji každá druhá z vás zná. Je to velmi úspěšná fashion blogerka, ale má spoustu zkušeností i s Lushem a proto jsem vybrala právě ji. Na jejím blogu můžete najít outfit posty, recenze na kosmetiku, ale i různé tipy a trochu z jejího deníčku. Pokud ji ale přece jen neznáte její blog najdete na této adrese http://angellovely-things.blogspot.com/ .


1. Jak si k Lushi přišla?
Lush jsem prvně zaregistrovala před několika lety na otvíračce OC Palladium. Pamatuji si, že jsem si říkala co je to za divně "smradlavý" obchod??! :D No a pokud si dobře pamatuji tak jsem po nějakém čase četla u někoho na blogu recenze na pár produktů a najednou jsem dostala ohromnou chuť něco vyzkoušet :) Poté co jsem obchůdek jednou navštívila už je to taková tradice, že když jsem v Palladium vždy tam prostě zajdu a doplním zásoby a nebo naopak vyzkouším něco nového!


2. Jak by si Lush shrnula jedním slovem?
... nejvoňavější!!! :)


3. Jaká je tvoje nejoblíbenější vůně z Lushe?
 Jednoznačně Snow Fairy :)


4. Zklamal tě už nějaký produkt? Jak a proč?
Rozhodně kondicionéry Jungle a American Cream (moje vlasy na ně prostě vůbec nereagují - jako bych ani žádný nepoužila), Dirty tabletky na zuby (divná chuť a málo pění), balistika Space Girl (sice hezky voněla, ale za 100,-??? se pár x ve vaně zatočila a bylo po všem ... tomu říkám hodně drahá sranda) v poslední době se mi vybavuje ještě Latte balzám, který jsem dostala jako dárek k objednávce z UK (nejenže ošklivě smrdí, ale také hořce chutná)


5. Jaký byl tvůj první výrobek a jak si s ním byla spokojená?
Byla to naprostá klasika - mýdlo Honey I Washed The Kinds a byla jsem z něj nadšená :)))))

6. Co by sis nikdy nekoupila?
Tuhé parfémy, protože mi ani jeden nevoní a tělové pudry, které mi přijdou jako zbytečnost (to samé zmiňovaná balistika - škoda peněz)


7. Výrobek, který tě teď momentálně láká?
Kondicionér Retread.


8. Šampon nebo šampuk?
Doma šampon a na cesty si ráda beru šampuk NEW v plechovce.

9. Kdyby si měla mým čtenářům doporučit jeden produkt, který by to byl?
Určitě Mask of Magnaminty, protože je to má úplně nejoblíbenější pleťová maska! Po použití mám vždy hezký čistý a svěží obličej jako po žádné jiné a navíc krásně voní po mátě, kterou já prostě můžu!! :))


10. Existuje nějaký produkt, který si začala používat pravidelně?
Několikáté balení mám už Mask of Magnaminty, pleťové vody Tea Tree, mýdla Fresh Farmacy a také sprcháče Snow Fairy :)


Ještě jednou díky za rozhovor a hodně štěstí v blogování !!

3/24/2012

Porridge

Porridge je podle mě docela nenápadné mýdlo a jak to u Lushe bývá, tak většinou z těch nejnenápadnějších věcí se vyklube to nejlepší. Nemůžu sice říct, že si u mě tohle mýdlo vysloužilo zlatou medajli, ale vůni jsem si zamilovala. Porridge je v angličtině ovesná kaše, ale bohužel z mýdla ovesné vločky necítím ani trochu. Pro mě je spíše jako oříšková tyčinka nebo něco takového. Mýdlo hezky pění a po umytí nádherně z pokožky voní, ale proč si nezasloužil zlaté ocenění? Protože patří k té velké skupince vysušovačů. A není to jediné minus, které jsem u mýdla našla. Po delším používání začne převažovat ta část s ovesnými vločkami a mýdlo začne dost škrábat, což není vůbec příjemné. Je to fakt škoda, protože ta vůně je dokonalá.

3/21/2012

Rub Rub Rub

Rub Rub Rub je sprcháček a scrub v jednom což jsem opravdu ocenila. Je pravda, že moc (skoro vůbec) nepění, ale tělo umyje, navoní a vydrbe. Peeling není ani tolik hrubý takže se po něm pokožka nečervená a není poškrábaná. S balením a vůní už je to trochu horší. Jak už jsem psala tak vůni Sakury moc nemusím, ale dá se na ni zvyknout. Rub Rub Rub a Sakura voní téměř totožně. Bohužel tu vůni stále nedokážu popsat. Takže si ji budete muset někde očichat sami. A to balení bych také trochu změnila, vrátila bych Ruba znova do flaštičky, v které ho dříve prodávali. Kelímek je podle mě docela nepraktický. Dokonce ho Lush nabízí i jako šampon na vlasy, ale to si absolutně nedokážu představit a raději to ani zkoušet nebudu.

3/19/2012

19/3

Tak jak se máte? Už nám začíná jaro tak je všechno hezčí ne? V sobotu jsem navštívila Lush obchůdek takže se můžete těšit na pár nových recenzí až produkty odzkouším. Nakonec jsem odešla s mýdlem Porridge, pleťovou vodou Breath of Fresh Air, velikonočním vajíčkem (růžové) a čerstvou maskou Drsňák medík.  A ještě jsem dostala vzoreček Kosmetické katastrofy, ale nějak se nemůžu dostat dovnitř...haha :D Co vy a Lush? Udělaly ste v poslední době nějaký nákup?

3/14/2012

Magic Mushroom

Houbička z Valentýnské limitované edice se i přes svoje minus zařadila do top žebříčku nejvoňavějších pěn. Červená hlava voní jako už zrušený sprcháček yummy yummy yummy, což byla svěží jahodová vůně a noha houbičky by měla vonět jako řada Vanillary, ale tu tam za boha nějak nemůžu najít. Celková vůně mi připomíná směs pěny Superstars a sprcháčku Snow Fairy. Půlka houbičky udělá opravdu hodně pěny takže stačí o hodně míň. Voda byla rudě červená a při koupeli voda voněla hodně intenzivně a na těle potom také, ale docela dost mě vysušila. To je jediné minus, které jsem na téhle pěně našla, možná ještě, že není dostupná po celý rok.

3/11/2012

Giveaway #3

UKONČENO!
Slíbila jsem, že až vás tu bude 200 tak přichystám malou odměnu, sice do 200 chybí ještě 9 followers, ale nechci, aby se mi výhra doma zkazila a pak byla nepoužitelná. Svůj slib tedy dodržím a jedné z vás se odměním. A co můžete vlastně vůbec vyhrát?
Tentokrát můžete vyhrát Vánoční pěnu do koupele Superstars (červenou). Pokud tedy někdo nestihl o Vánocích odzkoušet můžete ji vyhrát. Šanci má opravdu každý, kdo splní podmínky této giveaway.

1. Veřejně sledovat blog přes Google nebo Bloglovin
2. Napsat mi do komentáře váš email pro případ výhry
3. Být z Čech nebo ze Slovenska
4. A váš oblíbený produkt 


Hodně štěstí všem.

spring random


3/10/2012

Helping Hands

Helping Hands je krém určený na ztrápené ruce. Mohu na sto procent říct, že při pravidelném používání dá ruce opravdu do pořádku. Krém je trochu mastnější takže ruce skvěle vyživí a ruce vydrží hydratované opravdu dlouho. Když mám ruce opravdu hodně suché tak raději sáhnu po Helping Hands i když mezi mé oblíbence patří Slečna Ručička. HH má takovou neutrální vůni. Nevoní, ale ani nesmrdí. Docela mi připomíná vůni Dream Creamu, která také podle mě neurazí. Na zimu je tenhle krém ideální. Škoda jen, že už se nevyrábí v té pumpičkové verzi, ve které krém vydrží mnohem déle než v kelímku.

3/07/2012

Sympathy for the Skin

Tenhle tělový krém se hned po prvním použití stal mým oblíbencem. Vzhledem, ale i vůní mi připomíná banánový jogurt. Spoustu lidem krém nevoní, ale myslím, že by si dost rychle zvykli a už se ho nevzdali, protože tak jemnou pokožku, kterou po krému mám ještě nikdo nikdy nezažil. Používám ho uplně na všechno, jak na tělo tak i na obličej místo pleťového krému. Do kůže se vstřebává docela rychle takže je vhodný i na ruce. Vůně na těle se udrží strašně dlouho takže pro milovníky banánů bude sympathy to pravé banánové. Já už se ho nevzdám.

3/06/2012

Velikonoční limitovaná edice 2012

Velikonoce jsou ještě daleko, ale možná už ste si všimly, že lush již zveřejnil na svých eshopech jak v UK tak i v ČR Velikonoční dobrůtky do vany. Tento rok se můžete těšit na 3 balistiky a 1 tuhou pěnu.

I tento rok se vrací Candy Fluff Egg, které k Velikonocům prostě patří. Voní sice stejně jako Vánoční Snow Fairy, ale myslím, že se k této vůni všichni rádi vrací.

Další dobrota, na kterou se můžete těšit je Velikonoční vajíčko, které si můžete pořídit buď v růžové nebo ve žluté barvě. Pokud vejce rozpůlíte na dvě části, vylíhne se vám barevné kuřátko nebo velikonoční zajíček. Takže s malovaným vajíčkem budete mít hned 3 koupele.

A jako poslední si můžete užít voňavou vanu s Mrkvičkou, která funguje na stejném principu jako Vánoční pěna Kouzelná hůlka. Stačí jen promíchat vodu (pokud chcete opravdu pěnu tak doporučuju mrkvičku dát pod proud vody) a nechat pěnu oschnout do dalšího použití.
Který z produktů vás zaujal nejvíce? 
zdroj obrázků:www.lushcz.cz

3/05/2012

Leap Frog

Valentýnský žabáček mi svou vůní připomínal dost Vánoční mýdlo Polární záře, které zase tolik nemusím, ale u žabáčka mi tolik nevadila. Rozpouštěl se docela rychle a díky červené pusince byla voda hezky krémová. Barva vody byla docela jedovatá, ale byla zábava se v ní koupat. Po koupeli jsem voněla ještě hodně dlouho a kůže byla hladká na dotek. Navíc se z žabáka stal krásný princ. Příští rok si ho koupím určitě znovu.

3/02/2012

Melting Snowman

Sněhuláček pro mě byl opravu velkým zklamáním. Nejsem sice extra zastánce krémových koupelí, ale Melting Snowman mě zklamal ještě více. Vůně se měla podobat mýdlu Mandlovník, které já zase tolik nemusím, takže nedokážu říct jestli voněl dobře nebo špatně. Zjednodušeně to byla vůně marcipánu s kapkou nějaké chemie. Po vhození do vody si sněhuláček sedl na dno vany a pomalu, opravdu hodně pomalu se rozpouštěl. Knoflíky a oči byly vyrobené z čokolády(opravdu to byla čokoláda, zkoušela jsem ji ochutnat), která se začala roztékat vlivem horké vody. Voda byla ošklivě zakalená, nevoněla a kůže po koupeli nebyla ani trochu zvláčněná. Takže já bych si ho už nekoupila.