9/14/2011

Mask of Magnaminty

Asi nejvíc oblíbená pleťová maska z Lushe, ale já jsem přece jen měla trochu zábrany ji použít. Nejvíc mi vadil ten smrad. Čekala jsem nějakou mátovou příjemnou vůni, ale pro mě to byla fakt síla. Nedokážu to ani k ničemu přirovnat. Dlouho jsem čekala než jsem masku vůbec použila. Když jsem si jí namatlala na obličej tak už teda tolik nesmrděla, ale pálila. Což by mělo být normální,  ale docela mě to překvapilo. Bohužel mi nějak moc nepomohla. Pleť jsem měla jemňoučkou to jo, ale to je všechno. Na černé tečky mi rozhodně nepomáhá. Na to mám jiné bojovníky, ale většina lidí si jí spíš chválí. Na mě dojem neudělala.


 Bonusová fotka:

10 komentářů:

  1. Tak to tedy nevím, co je špatně. Moje krásně voní. Je příjemná a pomáhá. Možná, že je to špatnou várkou či rozdílem typu pleti, ale je jasné, že tobě tedy nesedla. Pálí normálně, ale mě tak až po 8-10 minutách. :)

    OdpovědětVymazat
  2. U mě je to právě jedinný výrobek, co na černé tečky zabírá :D

    OdpovědětVymazat
  3. WOW, to je sranda, pretoze mne vonia krasne a je to jedina vec cktora mi pomaha s ciernymi bodkami. milujem ju

    OdpovědětVymazat
  4. Já ji nejvíce miluji a úžasně voní! :)

    OdpovědětVymazat
  5. ja ju milujem :) sice mi smrdi strašne :D ale je perfektna :/ lutujem že som si v anglicku kupila len male balenie a u nas na slovensku lush nie je :/
    Prosim ťa ked budeš robiť objednavku dala by si mi vedieť na fredyqa@azet.sk ? :)

    dik !

    OdpovědětVymazat
  6. Zrovna dnes jsem objednávala, ale příště určitě napíšu. Bude to asi za měsíc :)

    OdpovědětVymazat
  7. Maska je úžasná, ale podle mě je spíš na zralou pleť, takže jí ocení spíš třicítky a výše:-) Pro mladé holky je asi zbytečná..
    A.

    OdpovědětVymazat
  8. Je Mask of Magnaminty stoprocentně přírodní?

    OdpovědětVymazat