8/07/2012

Modré z nebe

Tahle obří pěna je pro mě stále otázkou. Dlouho jsem k ní měla odpor, protože když jsem si k ní poprvé čichla tak se mi z toho smradu až zamotala hlava. Chodila sem kolem ní jako kolem horké kaše až jsem ji prostě musela vyzkoušet. Pěna je velká takže vydrží na více použití stejně jako můj milovaný Comforter. Pěny bylo dost, voda byla příjemně krémová a zbarvená do světle modré barvičky. A nechápu to, ale ta divná vůně pačuli se mi začala líbit. Je to taková "zemitá" vůně, něco jako Tráva nebo Tramp. Voněla dost silně a po koupeli se udržela i na těle, ale je pravda, že pokožku moc nehydratovala a měla jsem trochu sušší dlaně. Určitě bych tuhle pěnu neházela do kouta, ale mezi nejlepší také nepatří.





7 komentářů:

  1. Stručně a jednoduše.
    Skvělá recenze jako vždy.

    btw: taky mám radši Comforter :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj ;)
    mužu se zeptat kolik stojí poštovné, když si chci něco objednat? Díky. :)
    souhlas holky, u mě taky vede comforter :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to by mě taky zajímalo. ;)

      Vymazat
    2. Teď je momentálně poštovné zdarma, jinak tuším že 150Kč dobírka ČP, dobírka EMS. 190Kč, bank. převod ČP a bank. převod EMS. 190Kč. Osobní odběr samozřejmě zdarma :)

      Vymazat
  3. škoda že sa u nás zatiaľ nedá kúpiť.. inak pozývam ťa na svoj blog, kde prebieha giveaway o Jeffrey Campbell topánky podľa vlastného výberu, budem rada ak sa zapojíš :) www.kristinafox.blogspot.com

    OdpovědětVymazat