8/21/2012

Sugar scrub

Tohohle scrubu jsem se dlouho bála takže jsem se mu při nákupu vždy vyhýbala obloukem. Po zkušenostech s jinýmy scrubíky jsem se rozhodla zkusit i tento. Před použitím scrub vždy rozlomím a rozdrolím, ale překvapením pro mě bylo že jsem za žádnou cenu nemohla tohohle tvrďáka rozlomit. Nakonec jsem na něj vzala kladivo a asi po 5 minutách bušení se konečně rozlomil a já ho mohla vesele rozdrolit. Musím říct, že peeling udělá opravdu skvělý, ale použití je podle mě jen pro "drsný chlapy". Já si bez peelingu neumím představit jedinou sprchu takže mi jeho tvrdost až tolik nevadila, ale chvilkama to opravdu bolelo a to jsem měla v ruce jen rozmočený cukr. Jeho vůni bych přirovnala k voňavému lesu, respektive k šampuku Squeaky Green. Pokožka je po Sugar scrubu totálně jemňoučká což mi vyhovuje, hold za krásu se musí trpět.


4 komentáře:

  1. Krásně voní, ale na mě je taky moc drsný. Škoda :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně drsný vůbec nepřipadá :) Předností je určitě ta nádherná vůně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pri použití tohto cukrouška si občas pripadám ako riadny masochista, len čo je pravda. :D Ale pokožka je po ňom vážne krásna a zdá sa mi aj hydratovaná, neviem čím to je, možno práve obsiahnutým feniklových olejom?
    Inak - viem, že to asi počúvaš stále a už je to otravné, ale musím Ti veľmi pochváliť blog. Som strašne rada, že som naň narazila, všetky Tvoje recenzie sú úžasne a priznám sa, že si ma tak trochu inšpirovala aj k založeniu vlastného blogu. O:) Moc rada Ťa čítam a dúfam, že Ti to ešte dlho vydrží. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) Hrozně mě tvůj komentář potěšil. Jsem ráda, že mám takové čtenáře jako si právě ty.

      Vymazat