10/08/2012

Vanishing Cream

V krémech nejsem nějaký extra odborník, ale Vanishing Cream mi vyhovuje takže ho budu chválit. Vůně krému je pro mě hrozně důležitá, protože nenávidím, když mi něco smrdí na obličeji a vůně vanishingu je skvělá. Žádná chemie (jako u pleťových krémů bývá), ale krásná bylinková vůně, která neurazí snad nikoho. Krém je lehký, rychle se vstřebává a obličej je po něm krásně hebký. Pleť dobře hydratuje, ale pro sušenky by to chtělo asi ještě trochu víc. Používám ho navečer, ale podle mě by byl skvělý i jako denní krém.



5 komentářů:

  1. Vyzkoušíš někdy Big? :) Nebo zkoušela jsi někdy aspoň vzoreček? :) potřebovala bych poradit.. protože půlka lidí ho miluje půlce stahuje barvu a cuchá vlasy.. :) tak já nevím:) svojí barvu mám ráda :D Hennuju :) ale kdyžtak neporadíš mi nějaký přirodní lush šampón /napůl přírodní stačí :D když mi padají občas vlásky (New mám, potřebuji něčím prostřídat) jestli Rehab x Big, nebo něco jiného? :) a tvoje oblíbené výrobky? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Big jsem ještě nezkoušela, ale až ho vyzkouším tak určitě hodím recenzi. Mým milovaným šamponem je Rehab (kdyžtak mrkni na recenzi). Já střídám Rehab s jakýmkoliv šampukem (zrovna teď mám Ultimate Shine). A pokud myslíš oblíbené výrobky tak je to právě Rehab, Retread a Seanik.

      Vymazat
    2. Vypadá zajímavě..:))

      Vymazat
  2. takze mas pocit, ze nie je prilis na suchu plet?
    Inak ma Lush aj ocne kremiky?

    Inak pozyvam ta na moju prvu giveaway pri 3 vyroci mojho blogu!
    http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/10/prva-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě je na jakoukoli pleť, ale nějak výrazně ji podle mě nezlepší :) Jinak Lush má jeden oční krém :) Mrkni na oficiální stránky :)

      Vymazat