1/12/2013

Valentýnská limitovaná edice 2013

Valentýn nám už klepe na dveře a Lush ani tento rok nezklamal a připravil nám skvělé limitky. Tento rok jsou sice jen dvě, ale věřím, že budou stát za to.

V nabídce je mýdlo The Willow, které voní po růžích, citronech a růžovém dřevě. Je inspirováno korejským a čínským uměním a proto má tak krásný design.


A druhým produktem je masážní olej From Dusk Till Down, který má podle mě trochu zvláštnější tvar, ale podle popisu se mi moc líbí. Podle mě to bude taková ta svěží letní citrusová vůně a navíc obsahuje guaranu, která mi dodává spoustu energie.



source: www.lushcz.cz

9 komentářů:

  1. obě dvě novinky vypadají moc zajímavě :) moc se mi líbí design toho mýdla =)

    OdpovědětVymazat
  2. V anglických Lush Times je limitek ještě víc, ty k nám snad dorazí později :) Na mýdlo jsem zvědavá, vypadá krásně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na US stránkach je už uploadnutá celá Valentýnska rada. ;)
    http://www.lushusa.com/Valentine%27s/valentines-day,en_US,sc.html
    Osobne ma asi najviac zaujalo masážitko "Tender is the Night", popis znie priam neuveriteľne fantasticky. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nezdá se Ti to mýdlo The willow předražený? 150 bych ještě brala.. ale 200 + ? To je moc. Zas tak speciální mi nepřijde. Avšak obávám se, že ho i přesto budu chtít vyzkoušet.. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poslední dobou jsou všechny novější produkty (dost) předražené a docela mě to mrzí. Ale za kvalitu si asi budeme muset připlatit no :(

      Vymazat
  5. Vypadá to vážně dobře, obojí bych si z fleku objednala. Ale brání mi už tolik uvalených peněz, a moje křečkovské zásoby Lushe :D

    OdpovědětVymazat
  6. když člověk vidí věci ve výprodeji a pak mejdlo za 250kč, tak je to hooooodně drahé... myslim, že lush by se měl zase snést zpět na zem a aspoň probůh něco udělat s tím vysušováním pokožky těmi jejich slavnými mýdly

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, prosím nevíte, zda není teď akce na poštovné zdarma u Lushe, nebo kde by se to dalo zjistit? :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Právě teď Lush nemá žádnou takovou akci :)

    OdpovědětVymazat