4/11/2011

Fresh Farmacy

Tento ,,dortík,, mě ani nenadchl, ale ani neurazil. Je pravda, že pupínky zlikviduje jedna báseň, ale strašně vysušuje. Občas mě po použití svědí obličej od vysušení, ale už jsem si našla fintu. Jednou jsem ho zkusila s Ultrablandem a problém byl pyč. Fresh Farmacy vysušuje a Ultrablend mastí, takže se dokonale doplňují. Nemůžu říct, že jsem na 100% spokojená, ale Fresh Farmacy u mě v šuplíku zůstane navždy, protože na likvidaci jednotlivých pupínků je opravdu vítěz. Takže ho určitě nepoužívejte na celý obličej, ale jen na ty partie, kde vás právě pupínky trápí.
                                                                          Na fotce už je jen půlka.

14 komentářů:

  1. já tuhle kouzelnou věcičku naprosto miluji! používám jí denně! ano je pravda, že docela dost vysušuje, ale obličej si pak mažu obyč. mastným krémem Nivea a vše je ok :) zrovna už jí dodělávám takže musím zase brzo vyrazit na nákup do Lush ;)

    OdpovědětVymazat
  2. uplne suhlasim stym vysusovanim na moj vkus je to dost silne:(

    OdpovědětVymazat
  3. super blog! hodlám lush konečně vyzkoušet, tak se to bude hodit. followuji tě! pokud bys chtěla třeba ty followovat mě, byla bych moc ráda, taky nemám blog dlouho. měj se krásně! :)
    www.th3runway.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. vypada to dobre :) folow!
    www.michelle-moi.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Fakt to pomáha ne černé tečky arůzné vyrážky? A máš fajn blog, aspoň ušetřím když nebudu muset všechno zkoušet sama:))

    OdpovědětVymazat
  6. Barbara: Na černé tečky bohužel moc nezabírá, ale na beďary a podobné zarudlé flíčky stoprocentně :)

    OdpovědětVymazat
  7. Momentálně používám Mask of Magnaminty, dochází mi a váhám, jestli si Fresh Farmacy koupit. Opravdu vysušuje tak moc? :)

    OdpovědětVymazat
  8. Teri J. : Pokud ho nebudeš používat každý den tak to není tak hrozné :) Používám ho tak 2x do týdne a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  9. Asi jsem jediná na světě, koho nevysušuje :)) Já ho mám ráda !!! A přesto, že to není vůně jako pěny do koupele nebo sladkých mýdélek, mě tahle moc voní !!! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě taky nevysušuje, používám ho každý den. To si myslím, že mě vysušuje víc gelový čistič od neutrogeny.

      Vymazat
  10. můžu se zeptat jak ho používáš?:D já si totiž tím mým způsobem nejsem vůbec jistá!:D

    OdpovědětVymazat
  11. Je hodně způsobů, ale já si FF namydlím ruce jako mýdlem a pěnu, kterou mám nanesu na obličej a smyji. Pokud mám nějaký větší bolák tak pěnu nanesu jen na pupínek a nechám třeba přes noc :)

    OdpovědětVymazat
  12. Perfektní věc na pupínky. Používám tak 3x týdně, ty zbylé dny buď AOBS nebo brusinkovou štolu a pleť mi to nijak v téhle kombinaci nevysušuje. Ale po FF je třeba následně použít krém.
    A.

    OdpovědětVymazat
  13. Já večer Fresh Farmacy, protože přes noc má lepší šanci zlikvidovat pupínky než přes den s makeupem :D a je pravda že ještě ten večer mám suchou pleť, ale přes noc do rána už je to ok a ráno čistím Angel on bare skin.. Jenže ten mi vůbec neubývá i když čistím každý den a mamka se mnou, tak sem zvědavá jak to stihnu spotřebovat do datumu spotřeby :D

    OdpovědětVymazat