4/13/2011

Scrub na rty - Bubblegum

Tento scrubík jsem si velice oblíbila. Jemně seškrábe hrubou kůžičku a rtíky jsou hlaďoučké a voňavé. Nejvíce mě však uchvátila ta vůně. Voní přesně jako žvejkačky od Hubba Bubba a víte co? On tak i chutná. Je to skvělá žvejkačko-cukrová chuť a někdy mi trochu připomíná i mýdlo. Scrubík vůbec neubývá a trochu se bojím, že ho nespotřebuju do data spotřeby. Jedno mínus jsem u scrubu bohužel našla. Když jsem ho měla nový, pořád jsem si brousila rty a měla jsem je strašně suché. Teď používám scrub o hodně míň a vše je v pořádku. Můžu doporučit a věřím, že budete stejně spokojené jako já.


13 komentářů:

  1. a na co to je jako dobre?? A jeste tak drahe....

    OdpovědětVymazat
  2. Sice vypadá skvěle, ale když se mi dostane ta strašně sladká chuť do pusy třeba když se olíznu tak to fakt umírám! :D Nemusím ho ale ta vůně je jinak fajn. :) Já příště možná zkusím když už tak jinou příchuť. Třeba čokoládovej tam je myslím!! Vypadá skvěle, to víš. Tenhle scrub na rty má sestra, ale nejvíc ho používá stejně mamka. :D Se ségrou nám prostě nějak nejede, sestra šáhla po růžové. :D:)

    OdpovědětVymazat
  3. Pro anonyma: Pokud chceš vědět na co je to dobré tak si pozorně přečti článek

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá úžasně a jestli i dobře chutná... :D

    OdpovědětVymazat
  5. precetla a stejne mi to nedochazi... proste serepeticka na nic...

    OdpovědětVymazat
  6. to bych měla někdy zkusit ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Pro Anonyma: Kdo nic nezkusí, nemůže hodnotit :)

    OdpovědětVymazat
  8. jo uzasna vec za 220 korun, uz ji du zkouset... sice je uplne na nic, ale urcite uzasny..

    OdpovědětVymazat
  9. o tomto vyrobku som pocula asi najviac a je mi strasne luto ze som ho este nevyskusala, ale viem ze ked pojdem do Prahy je na mojom liste uplne hore!

    OdpovědětVymazat
  10. Můžu se zeptat, jestli někdo neví jaké je datum spotřeby když ho mám od února ? Díky moc za odpoveď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na všech scrubech co mám je cca uvedený rok a půl, ale jeden tady mám už nejspíš prošlý, ale je pořád uplně stejný. Myslim, že se na něm nedá nic moc co zkazit.

      Vymazat