4/10/2011

Ultrabland

Tento odličovač mě velice příjemně překvapil. Jak už napovídá jeho název, je opravdu ultra jemný. Dobře se nanáši a dokonale vyčistí jakoukoli pleť. Na odlíčení očí jsem ho nikdy nepoužila, ale věřím, že voděodolná řasenka by pro něj byla hračka. Jeho mínus je pro mě ovšem moc velká mastnota. Opravdu se strašně špatně stírá a navlhčeným vatovým tamponem to moc nejde. Jeho vůně mě nejdříve moc neoslovila. Je z něj cítit hlavně vosk a med, ale dá se na tu vůni zvyknout. Ode mě určitě dostává plný počet bodů.

4 komentáře:

  1. Ahoj! Dík za odkaz. Máš pravdu, blogů O Lushi je čím dál víc, ale i tak, já si ráda přečtu každou recenzi. Tvůj blog vypadá pěkně, i když musím říct že hned u první recenze se totálně rozcházíme. Ultrabland mě akorát zmastil a líčení neodlíčil, byla jsem jak panda - s velkejma černejma kruhama kolem očí a musela jsem použít jiný odličovač. Ale co člověk, to názor. Už se těším na další recenze! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé, to mě odlíčí moc fajn. Jen mi vadí ten zdlouhavělý proces. Je na tohle 9 to 5 lepší?

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě. Ultrabland je mastný takže se špatně stírá z obličeje, ale 9 to 5 pryč z obličeje dávat nemusíš. Funguje jako pleťové mléko :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně třeba ta mastnota u Ultrablandu vůbec nevadí a nepříjde mi to tak strašné. Jenže já celkově nemám ráda odličování odličovacíma mlíkama, tak mě 9 to 5 strašně děsí :((

    OdpovědětVymazat