6/04/2011

Proč používat Lush?

1. Úžasně voní
2. Výrobky jsou vyrobené z čerstvých ingrediencí
3. Netestuje na zvířátkách
4. Snadno se znovu recykluje

A dnešní otázka pro vás?
Čím si Lush získal Vás?

9 komentářů:

  1. Všude jsem viděla Lush a jak je super a funguje tak jsem ho taky zkusila!! :) Byla jsem spokojená. Ta vůně je fakt skvělá, úžasná. A tou si mě fakt Lush získal. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mým prvním výrobkem z Lush byl sprchový koktejl Creamed Almond and Coconut Smoothie, což ale asi nebylo úplně nejlepší, protože jsem očekávala hned napoprvé skvělou vůni, což se ale u tohoto koktejlu nestalo. Propříště jsem zvolila už přeci jen něco voňavějšího a to masážítko SFF. Přesto se mé očekávání nesplnilo. Né že by snad nevonělo hezky, ale prostě jsem očekávala nějakou úúúúúúžasnou vůni, která se nedostavila. Neztrácela jsem ale naději a věřila, že i já se dočkám Lush extáze. Až při 3. objednávce jsem se do této kosmetiky zamilovala a to právě díky voňavému mýdélku HIWTK, ktreré si mimochodem oblíbil i přítel:)
    Btw kdypak vyhlásíš výsledky Giveaway? Už se nemůžu dočkat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pro Janču:Přemýšlím, že zítra nebo v pondělí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kdyby to bylo zítra, byla bych moc ráda :) Ještě nikdy jsem nic nevyhrála, tak třeba se na mě usměje štěstí :)
    P.S. Všimla jsem si, že ti najednou přibývá followerů! Je vidět, že o Lush začíná být v ČR stále větší a větší zájem a tvé recenze jsou (nejen) pro mě vělkým přínosem. Jen tak dál;)

    OdpovědětVymazat
  5. rozhodně si mě získal tím, že všechno, co v popisech produktů slíbí, to splní rychlostí blesku. Zachránil mě od akné, pravidelně mi zjemňuje pokožku a lesknou se mi kvůli němu vlasy. Na obličeji nemám jediný pupínek, v této chvíli mě mrzí, že nemám takovou tu fotku "před a po". Rozdíl by byl obrovský... To, že netestují na zvířatech a neubližují přírodě je pro mě "jen" další z bonusů, které Lush nabízí

    OdpovědětVymazat
  6. všetkým čím si tu napísala. a asi ešte by som doplnila to, že používajú čo najmenej obalov, a keď už tak aj tie sú recyklované.

    OdpovědětVymazat
  7. mě rozhodně tím že Lush víly jsou nejmilejší prodavačky na světě a v Lushi je to jak v cukrárně =D

    OdpovědětVymazat
  8. lush sem nedavno zkusila a krasne voni strasne :DD

    http://thuy-onlineshop.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat