6/23/2011

Rozhovor s Tess

Dnes jsem si pro Vás připravila rozhovor s Tess, kterou můžete znát z jejího blogu http://tess-world.blogspot.com/. Na jejím blogu můžete najít skoro vše, ale teď se zaměřila spíše na kosmetiku. Hlavně tam najdete hodně Lushe, takže se určitě podívejte. Rozhovor je sice obsáhlejší, ale tím je zajímavější.


1) Jak si k Lushi přišla?
Poprvé jsem se s Lushem setkala asi před dvěma roky. Sestra mi o něm říkala, že by chtěla nějaké výrobky z Lushe vyzkoušet a já jsem jí akorát vynadala, že je to děsně drahé a určitě ani ne účinné. O rok a půl později, když jsem čítala o Lushi u spousty blogerek, rozhodla jsem se ho taky vyzkoušet. A rozhodně toho nelituji.
2) Jaký byl tvůj první produkt?
První produkt asi říct nemůžu, jelikož mi přišly hned 4 produkty najednou :D A to sprchový gel Happy Hippy, balistik Cinders, scrub Cukrátková víla a pěna Cukrlátko.
3) Co ti pro Lush přijde typické?
Určitě jeho vůně. Nikdy jsem se nesetkala s tím, aby výrobky tak krásně voněly. Většina zboží v drogeriích sice také krásně voní, ale jde cítit že ta vůně je chemicky vypěstovaná a umělá. To o Lushi říct nemůžu. No a také jeho neobvyklé formy výrobků..jako například šampuky.
4) Jaká mýdla si vyzkoušela a které z nich sis oblíbila? 
Vyzkoušela jsem jich myslím celkem dost. Rock Star, Honey I Washed The Kids, Dobrá Víla, Pískomil, Banana Moon, Pineapple Grund, A Ring Of Roses...a nejlepší pro mě je rozhodně Rock Star či Banana Moon. Mýdlo Rock Star nádherně voní, skoro vůbec neubývá a kůže po něm voní ještě půl dne :D Banana Moon voní jako čerstvý banán, vůně se na těle také dlouho drží, ale velmi rychle ubývá. Jeho výhoda ovšem je, že krásně hydratuje pokožku.
5) Zklamal tě nějaký výrobek? Proč a Jaký?
Upřímně? Zklamaly mě všechny čerstvé pleťové masky a Cukrátková víla. Na čerstvé masky moje pleť nijak nereagovala a to jsem vyzkoušela už 4. Myslím že další ani zkoušet nebudu. A Cukrátková víla, po jejím použití mi naskočila po celém těle vyrážka :D
6) Aktuálně tvůj nejoblíbenější produkt?
I love Juicy...nikdy se nenabažím té vůně.
7) Když porovnáš Lush a jiné kosmetické přípravky. V čem je Lush jiný?
V první řadě je jiný v tom, že výrobky netestuje na zvířátkách. A to je pro mě obrovské plus. Také u obyčejných výrobků, které vidíme v regálech ve všech drogeriích jsem nezaznamenala žádné účinky. To u Lushe ano. Velmi se mi zlepšila kvalita vlasů a obličeje. No a v neposlední řadě je to již zmíněná vůně, kterou má Lush lepší a konzistence.
8) Jaká je tvá oblíbená maska?
Mám velmi ráda Mask Of Magnaminty, to je výborná maska, i když ne čerstvá :D
9) Jaké výrobky by si zařadila do Top 3 a proč?
To je hrozně těžké :D Ale asi TOP1: I Love Juicy - nádherná vůně, na umytí celé hlavy stačí opravdu maličko (z mé flaštičky 100ml, kterou používám už od února, ubyla asi 1/3), a hlavně na šamponu miluju to, jak mám po něm pevné, nemastící se a krásně vonící vlasy :D TOP2: Angels On Bare Skin - bez toho si už ani den neumím představit. Tuhle roládku používám 2x denně na vyčištění pleti a musím říct, že to je malý zázrak. Už vůbec nemám černé tečky, pleť mám krásně vyrovnanou a hebkou a také samozřejmě čistou + krásně voní a velmi dlouho vydrží. TOP3: King Of Skin - nádherně voní, celé tělo neuvěřitelně promastí a hydratuje, že už se nemusíte mazat žádným tělovým krémem. Jediné mínus je, že vydží na cca 7 koupelí.
10) Dáváš přednost tekutému šamponu nebo šampuku?
Na cesty šampuku a také někdy, když si myju hlavu narychlo. Je to pohodlné, ale zas já používám Jumping Juniper a po něm mi vlasy vůbec nevoní. Proto, když mám čas, dávám radši přednost již zmiňovanému I Love Juicy a občas ho střídám s Rehabem.
11) Co si myslíš o limitovaných edicích? Vyzkoušela si nějakou limitku?
Stihla jsem vyzkoušet pouze z Vánoční limitky Snow Fairy, Cinders, Cukrátkovou vílu a Cukrlátko. A z Velikonočních limitek jen růžové vajíčko. Přijde mi strašná škoda, že to jsou jen limitky, protože výrobky jsou úžasné, s úžasnými vůněmi a já je hrozně propásla. Ale zase se dají sehnat i mimo jejich období například na aukru či ebay..sice za vyšší cenu, ale dají. Na druhou stranu si říkám, že se alespoň máme na co těšit a že pro nás bude alespoň něco "vzácné". A také si nedovedu představit, že bych se například v létě koupala s balistikou, která voní jako skořice a Vánoce :D
12) Co by si vzkázala mým čtenářům?
 Vzkázala bych jim, že mají být děsně rádi, že Tě mají, protože je důležité, než si výrobek pořídí, přečíst si nějaké ty upřímné recenze. A Tvůj blog jim ty recenze, výborné recenze, nabízí.

A ještě jedna Lushovská

8 komentářů:

  1. Super! :) Skvělý rozhovor, nepůjdeš na e-mail? Chtěla bych s tebou rozhovor Terezko. :P

    OdpovědětVymazat
  2. Uhh :)) I love juicy musím zkusit :)) a moc hezký rozhovor :))

    OdpovědětVymazat
  3. taky mě to láká vyzkoušet :D:) co by jsi mi doporučila?

    OdpovědětVymazat
  4. a taky jsi na té stránce lushcz.cz ?:D:)
    DĚKUJU

    OdpovědětVymazat
  5. Její LUSH videa mám hrozně ráda!:)

    OdpovědětVymazat
  6. pěkný rozhovor:)

    na mém blogu právě probíhá giveaway, takže tě zvu:)
    http://nikijeans.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat