10/03/2011

New

K tomuhle šampuku jsem měla ze začátku strašný odpor. Vůně pro mě byla absolutně nesnesitelná zatímco všichni kolem mě si ji chválili. Přišla jsem mu na chuť až při prvním použití. Na vlasech je ta vůně skvělá. New voní silně skořicově a dokonce uvnitř i kousek skořice je. Udělá strašně moc pěny i na umytí celého těla takže to je jen další příjemné plus. Po umytí vlasy dokonce i voní což se u šampuků moc často nestává. Nevím jaké má účinky, protože mi vlasy nepadají, ale není pro mě nutné použít kondicionér, protože se vlasy skvěle rozčesávají. Pokud nevíte jaký šampuk pořídit tak tenhle mohu jen doporučit, na tu vůni se dá zvyknout.

11 komentářů:

  1. Já za šampuků vyzkoušela jen Godivu a vůbec mi nesedl, strašně se mi potom mastily vlasy. Ale určitě někdy nějaký další vyzkouším, tak jestli máš typ, co by mi mohl sednout, vlasy mám extra jemný a mastící se.
    New vypadá zajímavě, skořici mám ráda, ale nesmí jí být moc! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně přemýšlím nad Jumping Juniper nebo Ultimate Shine,nevím,musím si to všechno hlavně taky očuchat :D

    OdpovědětVymazat
  3. Pokud můžu poradit tak Jumping Juniper voní o hodně líp než Ultimate Shine :)

    OdpovědětVymazat
  4. Coralina: Pokud máš mastné tak určite Jumping Juniper :) Ale musí si tvoje vlasy nejdříve zvyknout na přírodní kosmetiku. Až potom uvidíš účinky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hodně opožděně moc děkuji za radu! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám Ulitimate shine a přijde mi dobrý :).
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. tenhle šampuk je mi nepříjemný už na pohled, ty částečky mi totiž nevím proč připomínají červy

    OdpovědětVymazat
  8. ja new milujem. Tiez mi bol poriadne odporny na prvy pohlad, ale potom mi dosiel moj oblubeny Ultimate Shine. Vysledok bol uzasny!! Je akt nieco uplne ine ked je to v ruke a ked je to potom na vlasoch. S vlasmi mi urobil zazrak- nadychane, prijemny pocit.

    OdpovědětVymazat
  9. Super šampuk, vlasy jsou po něm voňavé a hodně napění.. a šampuky vydrří táááák dlouho..
    A.

    OdpovědětVymazat
  10. Taky mi to připomíná červíky!:D Já nevím ale je to má oblíbená vůně. I když - vždycky když mi přijde balíček z Lush, v celé krabici je cítit jen New! a skořice :D a ostatní výrobky voní na kousek jako New taky :D Mám už druhý a když pojedu do Prahy pořídím i třetí,.. Nevím po "chemča" šampónech mi vlasy padají hrozně a po New jen trošku :D a trošku je přeci normální? :D ne? takže za mě láska největší!! :) a když si před ním dám masku H suan Wen Hua mám vlásky hebké ale nadýchané a voňavé jako víla:) (i když někomu H suan wen hua nevoní - mně jo ;)) podlě mě ***** hvězdiček ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Přemýšlím nad jumping juniper. A jak si tady čtu tak si ho asi pořídím. Jinak všem to píše bez háčků. :D

    OdpovědětVymazat