5/15/2012

Porovnání kondicionérů

Dneska pro vás mám trochu jiný článek než, na které jsme zvyklé. Pustíme se na porovnání čtyř kondicionérů z aktuální řady, tj. kromě retra. Všechny jsem zkoušela a proto bych vám, které váháte který objednat, trochu poradila. Recenze na jednotlivé kondicionéry si můžete určitě také přečíst, ale shrnu vám to tady v jednom článku.

Mým prvním kondicionérem byl American Cream. Slyšela jsem na něj samou chválu takže to byla první věc na mém seznamu. Bohužel mám docela hrubé a kudrnaté vlasy takže na mě bohužel AC neměl takovou sílu jakou jsem si představovala. Vlasy se krásně leskly, ale nešly moc dobře rozčesat. Vůně American Creamu je ale dokonalá. Jak už jsem psala v recenzi, připomíná mi jahodový shake z Mc Donalda.
Další kondicionér, který jsem zkusila byl tuhý Jungle. U něj jsem si především pochvalovala výdrž a vůni. Produkty v tuhém stavu skoro neubývají a když se umí používat tak podle mě určitě předhoní tekuté přípravky. Jungle má dokonalou vůni "pralesa", nikdy jsem tam nebyla, ale určitě takhle krásně voní. Je z něj cítit tropické ovoce, ale vůně určitě nesedne každému. Tenhle kondicionér byl pro moje vlasy už trochu lepší. Rozčesávali se mi docela dobře a hlavně jsem si na hlavu nevykydla zbytečné množství kondicionéru.
Veganese mi svými účinky hodně připomíná American Cream (možná je to i barvou a lahvičkou). Vlasy se po něm hezky lesknou, jsou zdravější, ale s Veganese se mi vlasy mnohem lépe rozčesávají, je taky o trochu tekutější než AC a vůně je hodně citronová.
A nakonec jsem si nechala svůj milovaný Retread, který bych mohla chválit do aleluja. Nebudeme si nic nalhávat, ta "vůně" rozhodně není tak hezká jako předešlé tři kondicionéry, ale mně nevadí. Já se totiž zamilovala do účinků. Za prvé má hustší konzistenci, než předchozí kondicionéry takže se mnohem lépe na vlasy nanáší. Za druhé do vlasů stačí jen malinko a rozčesávají se opravdu dokonale. Retread je na poničené vlasy a povím vám, že už po jednom kelímku uvidíte na svých vlasech rozdíl. Možná je jen trochu nepraktické právě to kelímkové balení, ale nemyslím si, že by byl problém přelít kondicionér do lahvičky.
Na závěr bych chtěla kondicionéry celkově shrnout. American Cream se hodí spíše na jemnější nebo rovné vlasy. Veganese bych doporučila všem typům vlasů. Jungle spíše na kratší vlasy nebo na cestování a Retread pro všechny ztrápené vlásky.


6 komentářů:

  1. pro mě je jedničkou American Cream :) krásná recenze :)

    OdpovědětVymazat
  2. Perfektní článek! Já mám nejradši American Cream, i když na moje vlasy sedí ještě o něco víc Veganese, ten mi ale moc nevoní... Jungle a Retread jsou na moje vlasy trochu moc výživné, ale jednou za čas jsou moc fajn :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě nejvíce vyhovoval Veganese a na Retread se teprve chystám! :)
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. american cream mám taky a nemůžu si ho vynachválit!!

    OdpovědětVymazat
  5. American cream je moje srdeční záležitost =))Jungle mám taky, ale AC miluju pro tu jeho vůni =))

    OdpovědětVymazat
  6. A na moje vlasy nestačí ani jeden...:( Největší zklamání byl pro mě Retread, měla jsem na něj docela velký očekávání, když je to jejich "nejsilnější" kondicionér, a stejně jsem vlasy nerozčesala :D zlatý Alverde :D

    OdpovědětVymazat