7/20/2012

Emotional Brilliance v prodeji od 21.7.12

O dekorativní kosmetice Lush toho padlo už hodně, ale konečně už víme co nás čeká a co nás nemine. V nabídce, kterou můžete zakoupit už od 21.7.2012 budou tekuté rtěnky a to hned ve 13 barvách, řasenka s pšeničnou šťávou, tekuté oční linky v 11 odstínech, krémové oční stíny v 6 odstínech, tónovací krémy a průsvitný pudr. Pokud ste již viděli nějaké fotky nebo letáček s poštovným zdarma (kód 0485) tak ste asi zjistily, že ty barvičky jsou docela křiklavé a ceny vysoké, ale třeba nás Lush tolik překvapí, že si tuto dekorativku zamilujeme. Já z ní zatím tolik odvařená nejsem, ale pokud budu mít možnost tak jí ráda zkusím.



Source: http://www.temptalia.com
http://scarlettlondon.blog.com

10 komentářů:

  1. Vypadá to dobře, to je zase poštovné zdarma?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, děkuju za odpověď:)

      Vymazat
    2. A ten kód se zadává až v nějakém posledním kroku objednávky? Ještě jsem nikdy z eshopu Lush neobjednávala a nerada bych si to nějak nešikovně odklikla a poštovné platila :)

      Vymazat
    3. Ano na konci objednávky se zadává kód do takového políčka.

      Vymazat
  2. Tak na to si začínám brousit zuby :-)

    http://myblondeuniverse.blogspot.cz/2012/07/essence-fix-matte-pomoc.html

    OdpovědětVymazat
  3. Tak na YouTube uz jsou recenze i na zahranicnich blozich a nadseni se prilis nekona, zatim jsem slysela chvalu pouze na rtenky. Linky a rasenky oznacuji holky za nepouzitelne diky kratke tycince se steteckem, coz bylo jasne na prvni pohled... A stiny jsou pry dost nanic... Recenze treba tady: http://fleurdeforce.blogspot.cz/2012/07/lush-makeup-emotional-brilliance.html

    OdpovědětVymazat
  4. Upřímně nedovedu si představit Lush řasenku. Přece jenom dekorativka asi ruku v ruce s bio přísadami nepůjde. Balzám na rty, eventuelně rtěnka ještě dejme tomu, ale třeba stíny... nevím nevím..

    OdpovědětVymazat
  5. Mě ta dekorativka také neláká, ale ráda si na ní přečtu u tebe třeba recenzi ;) protože přece jen jsem zvědavá :))))))))
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat