7/22/2012

It started with a kiss

Tenhle balzámek , nebo spíš barvičku na rty jsem si nesmírně oblíbila. Ve skutečnosti není barva tak rudá jak se zdá, ale i tak si myslím, že pro někoho by byla barva až moc agresivní. Když se však balzámek nanese v malém množství barva pak vypadá senzačně. Je to spíš "rtěnka" než balzám takže rty tolik nehydratuje, ale ani nevysušuje. A ta vůně! Kdybych si nepřečetla složení tak vůbec nepoznám, že voní jako jablko se skořicí, ale voní absolutně božsky. Jediné minus je ten kelímek, protože nanášet barvu prstem je přece jen trochu něco jiného než z tyčinky.




5 komentářů:

  1. Jsi mě docela nalákala. Ta barva nevypadá špatně, jsem čekala, že to bude křiklavější červená.Že bych si zašla do obchůdku přivonět :-))?

    OdpovědětVymazat
  2. Voni nejlip na svete! A taky chutna :) Akorat mi vadi, ze nejde poradne rozmazat. Droli se, kdyz nanasim vetsi vrstvu a taky neni moc hydratacni.

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to moc hezky, ale já tohle nanášením prstem taky nemám ráda. Nejdřív si totiž musím umejt ruce, že jo, abych si na rty nenasypala tunu různých baktérií, pak to nanesu, zaleze to pod nehty a pak aby si ty ruce člověk myl znovu:-D.

    OdpovědětVymazat
  4. taký som ešte veru nevidela :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta barva se mi líbí, je taková letní :-)

    Na mém blogu právě probíhá giveaway o kabelku Guess,třeba se budeš chtít ty a tvoje čtenářky zúčastnit :-)
    http://marketatrpisovska.blogspot.cz/2012/07/soutez.html

    OdpovědětVymazat