11/17/2012

Jackie Oates

U mé bledé pleti je docela problém najít makeup, který by na mě nebyl moc tmavý. Většinou i ty nejsvětlejší odstíny jsou pro mě docela tmavé. Jackie Oates je sice jen podkladový krém, ale používám ho místo makeupu. Po Lushi mám pleť bez větších problémů, takže ani makeup používat nemusím, ale občas když jdu třeba na ples nebo chci, aby mi to opravdu slušelo tak Jackie použiju. Pro mou pleť je barva opravdu akorát, nejsem bílá jak smrt, ale zase nejsem nepřirozeně tmavá jak po jiných makeupech. Skvěle zakryje všechny pupínky a kruhy pod očima. Je trochu řidší, ale u toho vidím velké plus, protože pak nemám obličej jak zalitý betonem. Bohužel jsem u něj našla i dva mínusy. Hrozně smrdí, není to takový ten typický smrad jako od makeupu, ale ještě horší. A bohužel docela zvýrazňuje chloupky na obličeji, což mi vadí uplně nejvíc. Nejsem zarostlá jak nějaká opice, ale přece jen na tvářích mám takové světlounké chloupky, které jsou pak vidět o trochu víc, ale když na to hodím ještě pudr tak to není tak hrozné. Nemůžu říct, že je Jackie Oates přesně to co jsem hledala, ale lepší podkladový krém/makeup jsem ještě neměla.




11 komentářů:

  1. Taky mi skvěle sedí. Ikdyž bych upozornila, že mastnější pleť může trochu zanášet.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně bohužel vůbec nesedl, hrozně mi zvýrazňoval šupinky a nekryl :/ Ale já jsem holt zvyklá na komfort minerálního makeupu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas a ještě dodám, že brutálně leze a zvýrazňuje všechny rýhy-jizvy...

      Vymazat
    2. Mně nic takového nedělá, to je divné.

      Vymazat
  3. Jů, Teruško, tak to ses mi trefila do vkusu - přesně tohle patlátko mám zrovna teď na pleti. Mám ho ráda, i když podruhý bych si ho už asi nekoupila (začal mi ještě víc vyhovovat BB krém od Maybelline). ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  4. A ten kód je opravdu takhle? :) Dnes jsme v prodejně dostala Lush news a tam je kód 0777, ale píšou, že platil pouze do 21.10.2012, tak jsem byla zaražena, když jsem našla tenhle tvůj příspěvek...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti mohlo dojít, že ten datum je starý. A Lush times také.

      Vymazat
    2. To mi tedy došlo, hloupá nejsem...:) jen mě zarazilo, kde ty jsi vzala ten svůj kód, asi tak...:)

      Vymazat
    3. Chodí mi do schránky, je to napsané v příspěvku . .

      Vymazat
  5. to jsem bohužel přehlédla, takže díky...:) už jsem se zaregistrovala, tak doufám, že mi to bude chodit také...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel letáčky nechodí uplně všem. Ale můžeš doufat, že budeš mít to štěstí :)

      Vymazat