10/21/2011

The Jilted Elf

Tohle Vánoční želátko mě neuvěřitelně okouzlilo. Když mi přišlo tak jsem sice myslela, že okamžitě letí někam do koše, ale jak už to u Lush vůní bývá tak jsem si ho zamilovala. Momentálně to je můj nejoblíbenější produkt. Má nádhernou zářící zelenou barvu a uvnitř želátka jsou zlaté třpytky. Vůbec tu vůni nedokážu popsat. Je to dokonale zvláštní vůně, která se na těle drží jak přibitá. Pokud jste zkoušeli jiné želátka tak asi víte, že vůně na těle moc dlouho nevydrží, ale The Jilted Elf je pravý opak. Z kůže voní opravdu intenzivně a neuvěřitelně dlouho.  Nic z jeho obsahu v želátku necítím a bohužel ani nevím jak tu vůni popsat takže nejlepší asi bude když ho očucháte v obchůdku nebo to risknout a objednat. Já svojí koupě nelituju. 


7 komentářů:

  1. Nad tím jsem přemýšlela, ještě si to rozmyslím. Do Lush si zajdu v pondělí, tak uvidíme co si odnesu domů. Ale musím říct, že teď mají v Lush strašně moc věcí, které bych si přála! :)

    OdpovědětVymazat
  2. A k čemu je to dobré? Nebo spíš jak se to a na co úpoužívá? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Želátko je k mytí těla prostě něco jako mýdlo, ale můžeš si s ním mýt i vlasy, ale to já jsem nezkoušela a asi ani zkoušet nebudu. Nějak mi to k tomu nesedí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Anooo, je skvělé nejskvělejší a kdo si ho nekoupí, prohloupí, ale aspoň zbyde víc pro mě :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to si ho zajdu očuchat hehe!

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle želé je limitované, tak bych se chtěla zeptat kdy asi půjde na trh?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jilted Elf byl v prodeji na Vánoce (2011), takže můžeme jen doufat, že se vrátí i tento rok :)

      Vymazat