10/17/2011

Pow Wow

Pow Wow je Vánoční scrub na rty. Má zelenou barvu jako špenát, který je v Pow Wow obsažen (ale nemusíte se bát, špenát tam necítím ani trochu). Chutná jako ne moc přeslazené bonbony. Spíš jak nějaké vitamíny nebo něco takového. Zrnka v něm jsou o hodně větší takže i peeling udělají líp než jiné scruby. Navíc má scrubík krásné kouzlo. Když ho slížete tak vám začnou ty bonbonky v puse praskat. Podívejte se na video jestli mi nevěříte. Škoda, že ho neprodávají celý rok. Určitě by nahradil můj oblíbený Bubblegum.

11 komentářů:

  1. To je super:D Má to krásnou barvu§

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo to video je super, tak to musím mít!:D

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá fajn, to video je skvělý!

    OdpovědětVymazat
  4. Prodává se v českém Lush? Koukala jsem se na stránky a nebyl tam. Ale vypadá úžasně! :)

    OdpovědětVymazat
  5. :D Tak ten je super :)) určitě bych ho chtěla zkusit ale taky jsem slyšela že v čr není :((

    OdpovědětVymazat
  6. zaujal mě ve vánočním katalogu, ale na obchodě ho ještě neměli, takže až pujdu příště kolem, musím ho jít vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ochutnávala jsem ho v sobotu v obchůdku a to praskání je fakt super! :D Akorát ta chuť nic moc,jako moc mě nezaujala a přijde mi,že jak to má ty větší zrníčka,tak se s tím peelinguje možná i hůř ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc se těším, až ho vyzkouším, zní to super :)

    OdpovědětVymazat
  9. Byla jsem v obchůdku několikrát, ale nikdy jsem ho tam neviděla...je to škoda...sice mám dvě balení Bubblegum,ale vyzkoušet bych ho stejně chtěla! :)

    OdpovědětVymazat
  10. já si ho koupila letos v lednu ve slevách za 115,- kč a 3 týdny byl super ale já nevím třeba to tak má být ale hoodně ztvrdnul!! :) a špatně se sním teď manipuluje! :) ale ta chuť je nejlepšíí

    OdpovědětVymazat