10/25/2011

Snow Fairy

Snow Fairy je asi nejznámější Vánoční sprchový gel. Je sytě růžový a obsahuje třpytky, které se ale usazují na dně lahvičky a na kůži jsem si jich nevšimla takže se nejspíš ani na kůži neudrží. Vůně odpovídá barvě. Je to šíleně sladká žvýkačková vůně jako je např. mýdlo Dobrá víla a scrub na rty Bubblegum. Na mě je to až moc sladká vůně takže na jeho použití musím mít opravdu chuť. Sprcháček dělá hezkou pěnu, ale na kůži nevydrží zase tak dlouho jak bych chtěla. Zkoušela jsem ho i na vlasech. Hlava mi vydržela nemytá stejně dlouho jako při použití normálního šamponu nebo šampuku a i když jsem potom na hlavu naplácala Retread tak byla vůně z vlasů dost cítit a dokonce i po maturitním plese, kde bylo pořádně zakouřeno mi vlasy stále krásně voněly. Pro milovníky sladkého bude Snow Fairy pohádkou.

11 komentářů:

  1. Je dokonalý, včera jsem si ho koupila a hned jsem ho musela vyzkoušet, opravdu nádherně voní. Vždycky jsem toužila mít vůni scrubíku Bubblegum na těle a teď je to možný díky Snow Fairy! :D Jo a ta Brusinková štola je skvělá, včera jsem jí použila poprvé a jako neudělala žádný zázrak, ale to jsem ani po prvním použití nečekala. Ale doporučuji ho, vůbec nevysušuje, navíc pěkně voní! :)

    OdpovědětVymazat
  2. ten si chcem objednať! :) ďakujem za tip!

    OdpovědětVymazat
  3. já ho chci koupit jako dáreček k vánocům :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já už se těším, až si ho pořídím!

    OdpovědětVymazat
  5. Chci si něco objednat z Lush, takže možná zvolím tento )) Jinak, nějakou třeba masku na obličej k doporučení ? )) Nikdy jsem si z toho neobjednávala :) takže nevím, ))

    OdpovědětVymazat
  6. Na oficiálních stránkách se zkus podívat a vyber si podle svého typu pleti, ale myslím, že neprohloupíš s mořskou BB a Cupcake :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jak dlouho se ta vůně udrží na těle? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně nevím, ale víc jak dvě hodinky ne. To už více vydrží na vlasech :)

      Vymazat