11/04/2011

Poštovné zdarma + novinky v Čr

Konečně se do Čr dostaly novinky, které jsou v Uk dostupné už delší dobu. Bohužel zatím nedorazily všechny produkty a nevím jestli tu budou všechny dostupné. Chybí tónovací tablety, balistik Phoenix Rising a Green Bubleroon. Na aktuální novinky se můžete podívat tady a můžete je rovnou objednat, protože má Lush  až do  7.11. poštovné zdarma. Bohužel jen v rámci České repubilky, takže na Slovensko si bohužel budete muset poštovné připlatit. Pozor akce poštovné platí opravdu jen krátce. Kód na poštovné zdarma je 5002.

6 komentářů:

  1. Je to skvělé pro lidi, co nebydlí v Praze :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají opravdu dobře :)) ten kód ale nevyužiji, bydlím v praze a tak si do palladia zajedu sama :)) ale je to skvělé pro lidi z celé čr! :)

    OdpovědětVymazat
  3. poštovné zdarma! toho musím využít i kdybych měla koupit jen jednu věc :D díky!

    OdpovědětVymazat
  4. Já bydlím v Praze, takže si tam zajdu normálně, ale určitě je to fajn. A koukala jsem, že už mají Pow Wow scrubík a uvažuji nad ním :)

    OdpovědětVymazat
  5. vzhledem k tomu, ze bydlim v praze a mnohem radeji si do obchudku zajdu vse ocuchat, tak me to postovne moc nebere.. to kdyby bylo zadarmo postovne z anglie a mohli bychom si zadarmo nechat dorucit vyrobky levneji, nez je koupit u nas.. to by bylo neco! :)

    OdpovědětVymazat