6/25/2012

Black Magic

Black Magic je kdysi dávno zrušené masážítko, které se před nedávnem vrátilo do limitovaného retra a bohužel už tam zase není. Ale myslím si, že pokud se jednou vrátí, recenze se bude hodit. Tahle kostička mě strašně překvapila svou vůní, jelikož na povrchu je vrstva černé čokolády, myslela jsem si, že to bude nějaká sladká vůně čokolády a sušenek a ono prd. Black Magic má šíleně silnou květinovou vůni takže když se jím natřu, nikdo to nepřečuchne. Pořád se, ale nemohu rozhodnout jestli je mi ta vůně příjemná nebo ne, takže bych ho ohodnotila asi tak průměrně. Olej se uvolňuje docela rychle což je fajn než do něj vydřít díru, že? A ta čokoláda na povrchu barví, ale když se rozetře tak to není poznat a nelepí.




6 komentářů:

  1. Vypadá o jako nějaká skvělý zákusek a vůni jsem si představovala jako čoko dort :) škoda :/

    OdpovědětVymazat
  2. Zas tak dávno tomu není, já ho ještě pamatuju, když bylo ve stálé řadě :)) Taky teda nevím, jestli je mi ta vůně příjemná... Je fakt zvláštní. Souhlasím s recenzí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem měla z obrázku pocit, že bych si k té čokoládové polevě nejraději kousla...:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda té vůně, když by byla čokoládová hned bych ho brala :).

    OdpovědětVymazat
  5. keby som si neprečítala čo to je, asi by som sa do toho zahryzla :) čakala by som, že to bude voňať po čokoláde :) fajn recenzia :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle masážítko jsem měla kdysi dávno. Nevonělo podle mě zas tak hrozně, ale trochu mi vadilo právě to, že ta hnědá strana trochu barvila :( Člověk si musel dát pozor na pečlivé roztírání.

    http://mujbajecnysvet.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat