6/30/2012

Článek o ničem

Dneska pro vás žádnou recenzi nemám, protože jsem dnes odjela s přítelem na dovolenou, takže až do 5.července bude blog o pár článků ochuzen, ale až přijedu tak to napravím. Zároveň až přijedu tak si dojdu vyzvednout balíček, který mi přijde k včerejším narozeninám a jak jinak bude plný Lushe takže budu mít další věcičky na testování. Další informací pro vás je nastávající prázdninová giveaway, kterou nejspíš uspořádám v půlce července a tak se vás ptám po čem právě toužíte (samozřejmě mi nepiště krémy za tísíce, protože soutěže si sponzoruju sama). Ale budu moc ráda, když mi dolu do komentu hodíte co by vás potěšilo. Mějte se hezky a užívejte prázdnin.
Tereza

5 komentářů:

  1. Zpětně přeju všechno nejlepší k narozeninám ;* A užij si dovču! :)
    V půlce července zase odjíždím já (střídání stráží :D), tak o giveaway možná přijdu, takže ani nebudu o nic prosit, ale jsem si jistá, že výhru vybereš dobře :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já taky přeji VŠE NEJLEPŠÍ K NAROZKÁM! :)
    Užij si dovolenku a těším se na Tvé další recenze.
    Jinak já teď toužím po nějakém želítku nebo srdíčku (Samba, atd.). Tak jen takové tipy.
    hezký den!

    OdpovědětVymazat
  3. tak ti přeji všechno nejlepší k narozeninám a těším se na tvé recenze :) giveaway by byla super, třeba nějaký scrub na rty nebo balistik :)

    OdpovědětVymazat
  4. uzij si dobvolenou a Vsechno Nejlepsi preju at se ti slni vse co si prejes:)) Giveaway by byla super treba balistik nebo neco z jejich bestselleru jako MoM,Honey i washed the Kids, Buffy...

    OdpovědětVymazat