5/18/2011

Jaká je vaše nejoblíbenější „sladkost“ z Lush?

Otázka je jednoduchá. Jaká je vaše nejoblíbenější „sladkost“ z Lush? Pokuď chcete pište mi vaše názory dolu do komentářů. Určitě si všechny vaše odpovědi ráda přečtu a určitě to bude mít nějakou váhu ke slibované giveaway. Můžete mi k vašemu nejoblíbenějšímu produktu připsat i to co bych měla na blogu změnit nebo vylepšit. Přeju krásný večer.

10 komentářů:

  1. Miluji balzámy na rty, z Lush mám bohužel jen Honey Trap nebo měla? nemůžu ho najít. :( Takže bych ráda nový, určitě dej do giveaway balzám na rty, a teď abych měla štěstí a vyhrála. :o))

    OdpovědětVymazat
  2. bubblegum peeling - ten je doslova sladkosť, pretože sa dá naozaj jesť!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Snow Fairy! Zvykacky, cukrova vata, mmmmmmmm

    OdpovědětVymazat
  4. sprcháč Snow fairy a peeling na rty bubblegum!

    OdpovědětVymazat
  5. nee neměn na blogu nic :) je hrozně krásnej ! muzes treba prispivat časteji, to jo, hrozne me to bavi! nikdy jsem nemela moznost vyzkouset cokoliv z lush.. to je mi lito :( ale chtela bych tu jejich ružovou pěnu do koupele a nebo jakýkoliv šampuk... :))) nebo tuhý parfém.. maji uzasne produkty! chci neco vyzkouset!!!

    OdpovědětVymazat
  6. scrubík Sweet Lips, Balzámek Snow Fairy, sprcháč It's Raining Man nebo mýdlo HIWTK :)) A samozřejmě pěny do koupele :) Je toho strašně moc, že se nelze omezovat na jednu vůni :)
    Jinak blog je mooc super :)

    OdpovědětVymazat
  7. A Sweetie Pie - to je teprv sladkost :D

    OdpovědětVymazat
  8. Za mě je to určitě HIWTK! Toto mýdlo prostě miluju.
    Jinak co se týče tvého blogu, moc ráda sem chodím, protože si tu vždycky přečtu něco zajímavého:) Jen je teda pravda, že bys mohla přidávat články trošku častěji ;) Ale jinak je tvůj blog opravdu supr!

    OdpovědětVymazat