5/31/2011

Jungle

Jungle je tuhý kondicionér s neuvěřitelnou vůní. Bála jsem se, že s ním nebudu umět pracovat a že se mi bude rozpadat jako to bylo ještě s krájeným Junglem. Ale opak je pravdou, použití je zcela jednoduché a kondicionér se nerozpadá a přijde mi, že ani neubývá (a to mám dlouhé vlasy). Při použití Jungle namočím a přejíždím s ním po celé délce vlasů. Asi tak po minutě kondicionér smeju. Vlasy jsou jemné a snadno se rozčesávají. Vůně na vlasech vydrží docela dlouho a já jsem moc ráda, protože ta vůně je skvělá. Obsahuje banány, avokádo, fíky, mučenku a další voňavé dobrůtky. Je to ten nejlepší tuhý kondicionér, který jsem zatím vyzkoušela.



11 komentářů:

  1. Také jsem nad ním uvažovala...měla jsem vzoreček a aten byl fajn...ale ted mam Seanik a po nem se mi vlasy rozcesávají dobře...takže až bude změna šamponu možná přijde Jungle na řadu xD

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si ho nechala rozpustit s trochou horké vody a tak jsem s aplikací taky spokojena:)

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím - Jungle je nejlepší! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jungle je opravdu nejlepší!! Ta vůně nemá chybu, neubývá a vlasy se po něm skvěle upravují. Mám ještě tu starou kostku a taky se mi rozpadla=) Ta nová varianta je úplně stejná jako ta starší?

    zlatosfera.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ano, ale má nový lepší tvar s kterým se lépe pracuje a nerozpadá se. Bohužel je trochu dražší.

    OdpovědětVymazat
  6. ten vypadá zajímavě , i ta vůně se mi docela líbí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta vůně je úžasná..;) co nejřív ho chci zkusit..:)

    OdpovědětVymazat
  8. já si ho právě koupila, protože jsem na něj četla samou chválu, ale horší kondicioner jsem teda neměla ... jungle byl pro mě velké zklamání! :( a to jsem zkoušela jak aplikaci v tuhém stavu tak jsem si z něj dělala i kašičku a vlasy jsem měla stejně zacuchané ... děs :( je to škoda, protože ta vůně byla úžasná!! :)

    OdpovědětVymazat
  9. jé tak to je super inspirace co si koupím jak zase pojedu do Prahy:) právě mě připadalo že bych potřebovala nějaký kondicionér po shampooku a tento mě přijde ideální!:))

    OdpovědětVymazat
  10. Jak koukám, musim taky navštívit Lush :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já ho má hrozně ráda :) Buďto si ho trošku nastrouhám a rozehřeju horkou vodou nebo normálně přejíždím po vlasech :) Měla jsem problém s takovými těmi hrozně suchými konečky a s Junglem jsou pryč :)

    OdpovědětVymazat