4/29/2012

Necessary things in the summer

Dneska pro vás mám článek o produktech ( samozřejmě z Lush ), které by ste v létě určitě měly mít po ruce. Neříkám, že to musí být vždy produkty z Lushe, ale jelikož se tento blog jmenuje lush-mania, jiné značky zmiňovat nebudu.

1. Vlasová maska
Vlasy jsou v létě velmi namáhané takže bychom jim měli dopřát lepší péči než jen šampon a kondicionér. V lushi máte na výběr ze tří vlasových masek, které se o vaše vlasy postarají. Výběr záleží už jen čistě na vás. 

2. Tělový krém nebo masážítko
Lepší péči bychom měli věnovat i pokožce, která je v létě náchylnější na vysušení vlivem koupání (bez rozdílu na moře, rybníky a bazény). Opět pak už záleží jen na výběru.


3. Krém na holení

V plavkách ukážete téměř vše, takže by asi nebylo moc sexy, kdyby ste měli na nohách zimní sestřih a v podpaží prales. Tyto skvělé krémy vám pomůžou jak při holení tak poté při hydrataci holeného místa.

4. Něco na ksichtík

Sluníčko v létě dává zabrat i naším milým tvářičkám. Základem je pleťová voda, která vyčistí nečistoty, které se na pleť za den dostaly a pleťové masky pleť samozřejmě také vyčistí, ale také dokáží skvěle ochladit spálené tvářičky.

Zdroj obrázků: www.lushcz.cz

3 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. Jmenuje se Kosmetická katastrofa a je spíše na suchou pleť :) Na léto báječná.

      Vymazat
  2. Potvrzuju, na léto je tahle maska super (já mám tedy smíšenou pleť a vyhovuje mi moc)..

    OdpovědětVymazat